Informasjonsmøte om Kulturell veving 19. august

Oppdatert: 04.08.2009

Vil du være med på et spennende tekstilprosjekt? ”Kulturell veving” er en reise i og mellom ulike tekstiltradisjoner: vi beveger oss mellom mønster, farger og tradisjoner fra ulike steder. Vi tar tak i Ytre Arna sin tekstilhistorie, og ser denne i sammenheng med tradisjoner, mønster og teknikker som kvinner på asylmottaket har med seg. Gjennom arbeid med tekstiler kan det skapes møter på tvers av språk og kulturelle forskjeller.

Vi ønsker deg som:

  • er kreativ
  • er selvstendig
  • ønsker å uttrykke deg gjennom design/håndarbeid
  • har erfaring med tekstilhåndarbeid
  • ønsker å dele dine kunnskaper og kultur
  • liker å samarbeide med andre
  • kan delta i helgeworkshoper

Gruppen vil arbeide sammen gjennom flere workshoper i løpet av høsten 2009. Workshopene vil ledes av tekstilkunstneren Heidi Winge Strøm. Det vil også bli gitt enkeltkurs underveis. Målet er at prosjektet skal munne ut i en større utstilling i Ytre Arna av produktene som vi har skapt sammen. Det koster ingenting å delta i prosjektet.  

Synes du dette høres spennende ut og har lyst på mer informasjon? Kom på informasjonsmøtet onsdag 19. august kl. 19.00! Møtet vil finne sted i Klubben, 4 etg. på Kulturhuset i Ytre Arna. Du kan også sende en e-post til post@byokologi.no, eller ta kontakt med Bente Beckstrøm Fuglseth på telefon  415 71 383 .